Lisään tuotteen ostoskoriin, ostoskori on silti tyhjä?

Todennäköisimmin ongelmana on selaimen vanhentuneet evästeet. Tyhjennä selaimen välimuisti vähintään viimeiseltä kahdelta tunnilta.
Voit myös vaihtoehtoiseti käyttää jotain muuta selainta. Suosittelemme käyttämään jotain seuraavista selaimista; Firefox, Chrome tai IE

Ongelma saattaa johtua myös väärin syötetyistä tiedoista, tietokoneen asetuksista tai käytettävästä selaimesta.

1. Varmista että olet syöttänyt tietosi oikein
2. Ongelmatilanteessa selaimen välimuistin tyhjennys vähintään viimeiseltä kahdelta tunnilta saattaa toimia ratkaisuna
3. Varmista että evästeet ovat sallittuja, sekä Java-script on päivitetty uusimpaan versioon

Mikäli mikään yllä olevista ei auta, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.