Mihin lähetän Harman-Kardon konsernin tuotteen takuuseen?

01.04.2017 alkaen INFOCARE WorkShop vastaa kaikkien HARMAN konsernin tuotemerkkien huollosta ja varaosista. Kaikki tuotteet on lähetettävä alla olevaan osoitteeseen.

Siirtymäaika TELE-NURMI Oy huoltopalveluista on Huhtikuun 2017 aikana, jonka jälkeen TELE-NURMI ei vastaa enää ollenkaan tuotteidemme huolloista. Suositamme Teitä käyttämään heti tästä päivästä lähtien vain INFOCARE WorkShop yhtiön palveluksia. Keskittämällä huoltotoiminnot INFOCARE WorkShop yhtiöön, pystymme jatkossakin palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla huolto- ja varaosatarpeissa.

Yhteystiedot:

INFOCARE Work Shop Oy
Silvastintie 1
01510 VANTAA
Puhelinnumero: 010 574 5200

http://infocareworkshop.fi/
huolto.fi@infocareworkshop.com
Avoinna 8:30-11:30 ja 13:00-15:30

Laitteet toimitetaan postitse nk. klo 16:00 kuljetuksena tai asiakaspalautuksena. Asiakas voi toimittaa laitteen INFOCARE:lle joko jälleenmyyjän kautta tai käyttäen INFOCARE:n omaa asiakaspalautusta. Postin sopimus-numero on 602773, jolloin vastaanottaja maksaa rahdin. Huomioi, että yli 30kg:n lähetykset tulee lähettää Matkahuollolla, takuutapauksissa vastaanottaja INFOCARE maksaa aina rahdin.

Laite on pakattava alkuperäistä pakkausta vastaavaan pakkaukseen. Lähettäjä vastaa aina itse laitteen asianmukaisesta pakkaamisesta. Takuutapauksissa mukana tulee olla osto/takuu kuitti sekä lähettäjän täydelliset yhteystiedot. Emme vastaa aiheetta huoltoon lähetettyjen laitteiden rahtikuluista.

Emme vastaa aiheetta huoltoon lähetettyjen laitteiden rahtikuluista.

Takuuajat
Kenwood kotihifi 2 vuotta
Kenwood autohifi 2 vuotta
harman/kardon elektroniikka 2 vuotta
harman/kardon kaiuttimet 5 vuotta
JBL koti elektroniikka 2 vuotta
JBL koti kaiuttimet 5 vuotta
Infinity koti kaiuttimet 5 vuotta
Infinity autolaitteet 1 vuosi
JBL autolaitteet 1 vuosi