Tilaaminen ja maksaminen

Mistä löydän teidän tilinumeron mihin voin suorittaa maksun?

Alla lueteltu Osuuspankki ja Danskebank tilinumeromme: FI79 5741 4020 0257 43 Osuuspankki FI89 8000 1371 1882 52 Danskebank huom! Käytä maksamiseen tilauksen yhteydessä muodostettua viitettä. Mikäli et löydä viitenumeroa, voit laittaa tilauksen viestikenttään nimesi ja tilausnumeron. huom! Mikäli maksat jostain muusta pankista, näkyy maksu tilillämme muutaman päivän viiveellä.

Millä maksutavoilla voin maksaa verkkokaupassanne?

Verkkokaupassamme on käytössä seuraavat maksutavat Laskulla Lasku lähetetään sinulle toimituksen mukana paketissa. Maksuaika laskulle on 14 päivää. Laskutuksen maksutapalisä on 0,00 €. Jos maksusuorituksesi myöhästyy lähetetään sinulle kirjallinen huomautuslasku johon on lisätty muistutusmaksu. Maksamattomasta laskusta veloitetaan 5,00 EUR muistutusmaksu (Laki saatavien perinnästä 10a§), sekä kulloinkin voimassa oleva vahvistettu viivästyskorko (Korkolaki 4§). Jollemme ole saaneet suori...

Olen yritysasiakas, voinko tilata laskulla?

Pääsääntöisesti yritysasiakkaillamme on käytössä saman maksutavat kuin ykstyisillä asiakkaillamme. Mikäli tilaus pitää saada laskulla, suosittelemme tilaamaan tuotteet verkkokaupastamme ja valitsemaan maksutavaksi Klarna Laskulla. Klarna Laskulla yrityksesi saa luottopäätöksen heti, ja saamme tilauksesi normaaliin prosessiimme.

Onnistuuko Postiennakolla tilaaminen verkkokaupastanne?

Valitettavasti meillä ei ole käytössä Postiennakkoa jatkuvien väärinkäytösten johdosta. Mikäli haluat tilata tuotteen jälkivaatimuksena, suosittelemme valitsemaan maksutavaksi joko Klarna Laskulla tai Klarna Osamaksulla. Näissä kaikissa maksutavoissa maksat tuotteen vasta sen jälkeen kun olet tilauksesi noutanut.

Voinko tilata tuotteet puhelimitse?

Pääsääntöisesti tilaukset olisi hyvä tehdä verkkokauppamme kautta. Tekemällä tilauksen verkkokaupastamme - tilauksesi menee normaaliin prosessiimme, saamme käsiteltyä ja toimitettua tilauksesi nopeasti - voit valita haluamasi maksutavan helpoiten Voimme erikoistapauksissa ottaa tilauksen myös tukipyynnön avulla tai puhelimitse. Näissä tapauksissa maksutapana on Tilisiirto ennakkoon.